Școala Pentru Cuplu

Proiecte

Venim în sprijinul cuplurilor în comunitatea deja creată a Școlii pentru Cuplu, dar și în alte contexte în care ele au nevoie și pot beneficia de susținere: în companii, prin programele care încurajează starea de bine și încrederea în relații; în școli, prin grija pentru starea de bine a copiilor, profesorilor și părinților, printr-o școală a relațiilor sănătoase; în întâmpinarea proaspeților căsătoriți, prin colaborarea cu primării și firme care organizează nunți; prin intermediul firmelor de arhitectură care sprijină cuplul când își construiește o casă.

Cu siguranță sunt multe alte căi, pe care urmează să le descoperim împreună. E invitația pe care v-o lansăm, de-a vă alătura demersului nostru, pentru ca împreună să redăm speranța într-o iubire trăită frumos și un cuplu fericit.

Parteneriatele bune apar
din cele mai neașteptate locuri

Contactează-ne

Program de cercetare_COD MYSMIS 121344

„Programe de formare şi psiho-educaţionale bazate pe modele de prevenţie şi intervenţie inovative în sănătatea emoţională”

Un proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare Nr. 264/19.06.2020 încheiat cu Ministerul Cercetării și Inovării în calitate de Organism Intermediar (OI), pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC).

Program pentru instituții educaționale

Bine, la școală

Un proiect Mind Education & Școala pentru Cuplu, gândit pentru a susține școlile care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Pentru că, alături de familie, școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. E vital așadar ca părinții și profesorii să dezvolte o relație de încredere și să conlucreze.

Pentru Cuplu

Trai în doi

Un program dedicat cuplurilor care își doresc să-și redescopere puterea de a iubi, să se regăsească unul pe celălalt și să știe cum să depășească momentele de criză.

Să-și înțeleagă incompatibilitățile, relația cu stresul, munca și conflictele, transformându-le pe toate în oportunități de cunoaștere, dezvoltare și înțelegere reciprocă.

Program individual

Vreau să iubesc din nou

O serie de workshop-uri și conferințe dedicate celor care își doresc o relație de iubire, frumoasă și sănătoasă – să iubească și să fie iubiți! Un proiect pentru cei singuri, cei care au trecut printr-o despărțire dureroasă sau pentru cei aflați la începutul unei relații romantice și au nevoie să înțeleagă mai multe despre ce înseamnă o relație de iubire matură, sănătoasă între doi adulți.

Program individual

Bărbatul întreg

Proiectul își propune să aibă o contribuție semnificativă în promovarea stării de bine a bărbaților în relațiile lor cu propriile nevoi emoționale, cu copiii, cu partenera/partenerul de cuplu, prietenii și colegii. Obiectivul nostru este bărbatul conectat cu sine și cu ceilalți, puternic, care crede în viața trăită frumos și cu rost.

Program pentru companii

Armonia dintre lumi

O serie de conferințe, workshop-uri și intervenții organizaționale destinate companiilor care înțeleg că oamenii care vin la muncă și cei care se întorc acasă, eventual la familiile lor, sunt aceeași. Că între cele două dimensiuni ale vieții fiecăruia nu există o ruptură, nu sunt lumi separate, care nu comunică și nu se influențează.

Program de formare specialiști

Cuplul conștient

Primul curs din cadrul programului de formare pentru specialiști dezvoltat și susținut de Domnica Petrovai aduce laolaltă cele mai frecvente nevoi și dificultăți ale cuplurilor, studiile relevante din domeniul psihologiei și nevoia de resemnificare a iubirii într-o lume aflată într-o continuă și profundă schimbare.