Școala Pentru Cuplu

Formare specialiști

Am creat acest program de formare pentru că, în primul rând, trăiesc cu bucurie, satisfacție și încredere procesul de mentorat profesional pe care îl ofer terapeuților și celor preocupați în a susține sănătatea mentală a cuplului, familiei și comunității și, în al doilea rând, pentru că îmi doresc să contribui la crearea unei comunități de profesioniști care să se alăture Școlii pentru Cuplu în demersul ei de a susține cuplul și iubirea sănătoasă trăită cu bucurie și împlinire.

Registru Specialiști

Cuplul conștient.
Știința dedicată cuplului.

Este primul curs din cadrul programului nostru de formare dedicat specialiștilor, care pune față în față cele mai frecvente nevoi și dificultăți ale cuplurilor cu studiile cele mai relevante din domeniul psihologiei, dar și cu nevoia de resemnificare a iubirii într-o lume aflată într-o continuă și profundă schimbare.

Modelul de bază psihoterapeutic este cel cognitiv-comportamental, cu integrarea unor modele psihoterapeutice validate științific. Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Cursul și programul se adresează psihoterapeuților, psihologilor clinicieni, asistenților sociali, consilierilor și educatorilor parentali, celor care lucrează cu părinți, familii și cupluri, dar și celor care practică terapia individuală, dar își doresc să cunoască și să înțeleagă mai multe despre relația de cuplu și provocările ei. Invitația noastră către cei care se înscriu este să devină parte a comunității Școlii pentru Cuplu, o comunitate de oameni generoși care își doresc să aibă o contribuție în promovarea relațiilor fericite și sănătoase de iubire, oameni care cred în cooperare și în transferul științei către cuplu și comunitate. Și, desigur, terapeuți care cred în transformarea comunității pentru a sprijini cuplul.

Am creat acest program de formare în primul rând pentru că trăiesc cu bucurie, satisfacție și încredere procesul de mentorat profesional pe care îl ofer terapeuților și celor preocupați în a susține sănătatea mentală a cuplului, familiei și comunității. Iar în al doilea rând pentru că îmi doresc să contribui la crearea unei comunități de profesioniști care să se alăture Școlii pentru Cuplu în demersul ei de a susține cuplul și iubirea sănătoasă, trăită cu bucurie și împlinire.

Domnica Petrovai