Școala Pentru Cuplu

Trai în doi

Trai în doi este un program oferit cuplurilor pentru ca acestea să-și recâștige pasiunea și bucuria vieții împreună. Programul este dedicat cuplurilor care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, celor care vor să iubească și să se simtă iubiți. Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere. Dar, mai presus de toate, celor cu adevărat preocupați de viața lor împreună. 

Prin programul Trai în doi ne dorim să creăm o comunitate a cuplurilor care au o relație fericită și care pot fi un model pentru alte cupluri, aflate în impas. O comunitate care promovează valorile sănătoase ale cuplului și familiei. Cu toții ne dorim să avem împrejur și să cunoaștem cupluri frumoase, care să ne inspire. Să fim împreună unii pentru ceilalți.

Serviciile de psihoterapie de cuplu, precum și conferințele și workshop-urile pe care le organizăm în cadrul Școlii pentru Cuplu sunt oferite de Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut, autoarea cărții Iubește și fii iubit(ă), și de terapeuții și colaboratorii Școlii pentru Cuplu – Gina Enache Tuppad, Raul Lupaș, Delia Lungu, Ovidiu Berar.

* Programul nu este recomandat celor aflați în proces de divorț și nici celor cu tulburări de personalitate sau dependențe. Acestora le recomandăm psihoterapia individuală sau de cuplu.